2021 Gergi Tavan Fiyatları

Evinizde tüm mobilya ve diğer dekoratif ürünleri her ne kadar özenle seçilmiş olsa da bu mobilyalara uygun renk ya da tasarımda duvarlarınız yoksa, hayalinizdeki ev tasarımı yarım kalabiliyor. Bu nedenle pek önem verilmiyor olsa da duvar boyaları ve duvar kağıdı ev dekorasyonunda büyük önem taşıyor.

Duvar Kağıdı Yapıştırılırken Uygulanması Gereken Adımlar

Duvar kağıdı yapıştırılmasını istiyorsanız, öncelikle duvar kağıdının yapıştırılacağı zeminin düzgün ve temiz olduğundan emin olunmalıdır. Sıvası yapılmayan ya da üzerinde çeşitli nedenlerden dolayı pürüzler bulunan yüzeylere yapılan duvar kağıtları beklenilen sonucu vermeyebilir. Bununla birlikte duvar kağıdı uygulanacak yüzeyin temiz olmaması da ilerleyen zamanlarda yapıştırdığınız duvar kağıdında çeşitli deformeler oluşmasına sebep olacaktır.

Duvar kağıdı yapıştırmadan önce bu nedenle uygulama yapılacak bölge temiz ve pürüzsüz hale getirilmelidir. Duvarda daha önceden yapıştırılmış duvar kağıdı varsa, bu duvar kağıdı da tam çıkacak şekilde duvardan kazınmalıdır. Duvara uygulanması gereken işlemler tamamlandıktan sonra duvar kağıdı yapıştırılır ve kuruması beklenir. Yüzeye uygulanan duvar kağıdının kurutulması sırasında, odanın pencerelerinin kapalı olması büyük önem sağlamaktadır. Duvar kağıdı, içerisinde esinti olan bir ortamda değil, kapı ve pencereleri kapalı olan bir ortamda ve oda sıcaklığında bekletilerek kurutulma sağlanmalıdır. Duvar boyalarından farklı olarak duvar kağıtları tutkal kullanılarak uygulandığı için duvar kağıdının tamamen kuruma süresi de boyalara göre oldukça kısadır.

2021 Gergi Tavan Fiyatları konusu dekorasyon ile ilgili merak edilen sorulardan biridir. Ev, ofis gibi yaşam alanlarında oldukça ön plana çıkar. Yaşam alanının tarzını, ve oradaki eşyaları ön plana çıkarmaktadır. Tam da bu nedenle yaşam alanlarımızda bizler Gergi Tavan ve Duvar Kağıdı dekorasyonuna özen göstermekteyiz. İnsanların yaşadıkları ve çalıştıkları ortamın nasıl olduğu, düzenlemesi insanlar üzerinde doğrudan etkili olabilmektedir. Bu durum araştırmalarla net bir şekilde kanıtlanmıştır. Bu nedenle dekorasyona başlamadan önce tüm alternatifleri araştırmalı ve seçiminizi özenle yapmalısınız.

Doğru Seçimler yapmak için bize ulaşıp uzman ekibimizden tavsiyeler almayı unutmayın.

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Menü